SAMEN IN GESPREK - ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Consultancy

De kracht van een samenwerking met IntegratedBusiness zit hem in de integrale aanpak. Jouw leven als ondernemer, manager of professional is nauw verweven met jouw privésituatie. Jij bent de persoon geworden die jij nu bent door talloze gebeurtenissen die jouw levenspad kruisten. Jouw sterke kanten, uitdagingen, overtuigingen, visie, de mensen om je heen, ze kleuren jouw bestaan en beslissingen.

Hoe gaan we te werk?  

1. Een échte kennismaking

We nemen tijd voor onze ontmoeting en geven ruimte aan jou, jouw vragen, uitdagingen en issues. Het gesprek vindt plaats in een vertrouwde setting. Jij mag eerlijk zijn en van mij mag je een opbouwende respons verwachten. Aan het einde van onze kennismaking besluiten we: ervaren we een match?

2. Heldere doelen

Waar leggen we de focus op in onze samenwerking? We formuleren samen een aantal heldere doelen. Welke punten wil je aanpakken? Doelen op persoonlijk vlak kunnen variëren van onbewuste belemmerende gedachten tot het wandelen in lijn met jouw persoonlijke DNA. Op businessvlak bepalen we de doelen die jij wil bereiken. De stappen en mijlpalen zetten we helder uiteen. Van missie en visie tot teamvorming en -verbreding, van marktgroei en propositie tot organisatieversterking.

3. Concrete aanpak

De heldere doelen vertalen we naar een concrete aanpak. Om inzicht te krijgen in je persoonlijke DNA maken we gebruik van het KEYS-assessment.  Wat heeft jouw organisatie nodig aan aandacht of snoei om te kunnen groeien en welke timing hoort daarbij?

4. Terugkoppeling

Ik sta voor openheid en heldere communicatie. Tijdens de periode waarin we samen optrekken blijven we in verbinding. Hoe loopt de samenwerking? Zetten we de juiste stappen? Hoe vaar jij in je ontwikkeling; bereik je de geformuleerde doelen? 

“Wim is een warme, op de relatie gerichte persoon met een profetische gave. Tegelijkertijd heeft hij een brede bedrijfskundige blik, waarmee hij ziet wat nodig is om een organisatie van suboptimaal naar optimaal te krijgen. Processen optimaliseren, winstgevendheid vergroten, productontwikkeling, hij ziet wat nodig is, en hij benadert het vanuit de mens. “

Tiemen Fahner

LYDIA Connect

 

Analytisch is Wim heel sterk. Hij is in staat om complexe situaties te ontrafelen. Door te luisteren, scherpe vragen te stellen en een heldere keuze voor te leggen.”

Frank Weening 

Dutch Blower Almelo  

 

Kennismaken?

Eens samen sparren over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie?

Neem telefonisch of per mail contact met me op. Ik kom graag met je in contact.